Descarca gratuit Microsoft Office 2010 Starter

Advertisements

Foarte multi utilizatori Windows folosesc Microsoft Office doar pentru a putea edita sau citi fisiere Word si Excel. Daca va numarati printre acestia, atunci ar trebui sa stiti ca Microsoft ofera, pe langa suitele Home, Student, Business si Professional, si suita Starter, complet gratuita.

Office-Starter-2010

Microsoft Office 2010 Starter este suita basica, pusa la dispozitie de catre Microsoft OEM-urilor pentru a fi inclusa in sistemele Windows preinstalate. Aceasta suita contine doar aplicatiile Word si Excel, mai exact doua versiuni limitate ale acestora, cu urmatoarele caracteristici:

 • Crearea si editarea de documente simple Word si Excel
 • Crearea de newslettere cu imagini si expedierea acestora
 • Administrarea bugetelor de familie
 • Scrierea si editarea de scrisori
 • Deschiderea si citirea documentelor Word si Excel deja existente

Office-Starter

Microsoft Office 2010 Starter nu necesita folosirea vreunui serial (product key) la instalare sau pentru a putea folosi aplicatiile incluse, iar cel mai mare plus al acestei suite este faptul ca utilizatorii pot crea o versiune portabila a acesteia (deschideti All Programs > Microsoft Office Starter si selectati Office Starter To-Go Device Manager), pe care o pot stoca pe USB stick-uri pentru a o folosi pe computere diferite .

Download Microsoft Office 2010 Starter Free Edition

Desi nu este o inlocuire pentru suitele full Office 2010, suita Starter poate fi de folos utilizatorilor care nu isi pot permite cumpararea unei licente Microsoft Office sau considera ca nu le sunt necesare restul de aplicatii incluse in celelalte suite. Acestora le recomandam ca inainte de a instala Starter-ul sa incerce intai versiunea trial (60 de zile gratuit) Office 2010 pentru a testa toate feature-urile si optiunile aplicatiilor incluse in aceasta.

Nota: Office 2010 Starter este compatibila doar cu Windows Vista si Windows 7 (nu suporta nici XP, nici Windows 8).

STEALTH SETTINGSDownload Microsoft Office 2010 Starter Free Edition

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

3 Comentarii la: Descarca gratuit Microsoft Office 2010 Starter #
 1. Relu C. says:

  Asa cum e rezolvat, e mai mult incurcat. Pentru un novice link-ul acela duce spre nicaieri :)

 2. Relu C. says:

  Nu merge link-ul Download Microsoft Office 2010 Starter Free Edition

COMENTEZI?

*

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese
GTranslate Your license is inactive or expired, please purchase GTranslate Enterprise!