ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK μπλοκ CHAT ειδοποιήσεις / μηνύματα

Ένα sites χαρακτηριστικό Facebook ότι οι χρήστες αυτής της κοινωνικά δίκτυα Μου αρέσει και το μίσος εξίσου είναι κοινοποίησης δει η οποία προειδοποιεί αποστολείς αλληλογραφία (Facebook Chat ή μηνύματα) Αν ήταν ή όχι ανάγνωση. Ενώ αυτό χαρακτηριστικό χρήσιμο για εκείνους που στέλνουν μηνύματα, εκείνοι που λαμβάνουν αυτά τα μηνύματα πιθανότατα θα θέλετε να αποκλείσετε αυτό το λόγο κοινοποίηση (ή δεν έχουν χρόνο για να ανταποκριθεί στο χρόνο ή δεν θέλουν αυτός που έστειλε το μήνυμα για να το βρείτε έχει ήδη διαβάσει, κ.λπ.), έτσι ώστε να μην εμφανίζεται πλέον όταν διαβάζουν μηνύματα.

κατάστασης δει-fb

Desi Facebook δεν επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στις ρυθμίσεις του δικτύου, υπάρχουν μέθοδοι με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να Βλέποντας μπλοκ κοινοποίηση ανάγνωση των μηνυμάτων που θα εμφανίζονται, αυτή η μέθοδος είναι η χρήση των επεκτάσεων Facesnoop ή Facebook Chat Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Facesnoop αποτρέπει τόσο το Facebook και τους χρήστες που αποστέλλονται μηνύματα για να μάθετε εάν έχουν ήδη διαβάσει (αν και οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τα εισερχόμενα μηνύματα, όπως πριν από την εγκατάσταση της επέκτασης, εμποδίζει το Facebook για να ελέγξετε αν είχαν διαβάσει τα μηνύματα και έτσι δεν θα εμφανιστεί Βλέποντας την κοινοποίηση). Επιπλέον, η επέκταση είναι ενεργοποιείται αμέσως μετά την εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης.

facesnoop

Facebook Chat Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επέκταση Facesnoop λειτουργεί σαν αυτό το κλείδωμα, εκτός από Βλέποντας την κοινοποίηση και την κατάσταση "είναι πληκτρολογώντας"Εμφανίζεται όταν οι χρήστες να απαντήσετε σε μηνύματα.

facebook προστασία της ιδιωτικής ζωής συνομιλία

Κατεβάστε Facesnoop (Επέκταση Chrome).

Κατεβάστε το Facebook Chat Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Chrome Extension).

Σημείωση: Οι επεκτάσεις ιδιωτικού απορρήτου Facesnoop και Facebook Chat λειτουργούν μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. αν μετά την εγκατάσταση μιας από τις δύο επεκτάσεις θα έχετε πρόσβαση στο Facebook από άλλο πρόγραμμα περιήγησης ή άλλη συσκευή, η ειδοποίηση Seen θα εμφανιστεί όταν διαβάσετε τα ληφθέντα μηνύματα. Για άλλα προγράμματα περιήγησης (Firefox, Opera και Chrome) μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση κοινωνική ReviverΚαι η κινητή εφαρμογή του Facebook, μπορείτε να εγκαταστήσετε Μυημένοι Chat για το Facebook (Android) ή την εφαρμογή αδιάβαστος (IOS).

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ STEALTH - Πώς να μπλοκάρει Επίσκεψη κοινοποίηση στο Facebook Chat / Μηνύματα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK μπλοκ CHAT ειδοποιήσεις / μηνύματα

Σχετικά με τον Συγγραφέα

stealth LP

Ιδρυτής και εκδότης Ρυθμίσεις stealthΣτο 2006 ημερομηνία.
Η εμπειρία σε λειτουργικά συστήματα Linux (ειδικά CentOS), Mac OS X, Windows XP> των Windows 10 και WordPress (CMS).

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει το spam. Μάθετε πώς επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.