Πώς μπορεί να τρέξει και πάλι στο OS X Βοηθό εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε ξανά το σύστημα χωρίς

Αν snteti χρήστη OS X και θέλετε να αλλάξετε το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείται Mac παρεχόμενο ή επιταγή το σύστημα λειτουργεί σωστάΜπορείτε να το κάνετε αυτό με αναγκάζει το σύστημα να εκτελέσετε ξανά τον Οδηγό ρύθμισης (Βοηθός εγκατάστασης) Ποια είναι συνήθως τρέχει αμέσως μετά (εκ νέου) την εγκατάσταση του OS.

setupassistant

Πως να αναγκάσετε το OS X για να τρέξει οδηγό εγκατάστασης και πάλι χωρίς την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος;

  • Σύστημα λειτουργία εκκίνησης single-user (Command-line) tinanad Τύπου Control + S πληκτρολόγιο κατά την εκκίνηση
  • μετά την εκκίνηση σε γραμμής εντολών, Πληκτρολογήστε την εντολή mount -uw / να mount σύστημα ανάγνωσης / εγγραφής (Από προεπιλογή, είναι μόνο ανάγνωσης / μόνο)
  • Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές μία κάθε φορά για να διαγράψετε τις ρυθμίσεις σύστημα εκτελείται η Τρέξιμο αρχικής ρύθμισης και να διαγραφή χρήστη θέλετε να αντικαταστήσετε:
    • rm - R / Library / Preferences
    • rm - R / Users / όνομα χρήστη (Το οποίο αντικατέστησε το όνομα χρήστη Τρέχον όνομα χρήστη σας)
    • rm /var/db/dslocal/nodes/Default/users/user-name.plist (Η οποία αντικατέστησε και πάλι το όνομα χρήστη με το όνομα χρήστη σας? π.χ., stealth.plist)
  • στη συνέχεια, διαγράψτε το αρχείο που έχει δημιουργηθεί OS X μετά την εκτέλεση του οδηγού εγκατάστασης χρησιμοποιώντας την εντολή rm / var / db /.AppleSetupDone

Μετά την εισαγωγή αυτών των εντολών, επανεκκίνηση (Χρησιμοποιήστε την εντολή επανεκκίνηση) Και θα παρατηρήσετε ότι Mac θα ξεκινήσει κανονικά (αν είχατε προβλήματα πριν από την εκκίνηση), αλλά μετά την εκκίνηση θα τρέξει ξανά το πρόγραμμα εγκατάστασης. Καλή τύχη!

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ STEALTH - Πώς να εκτελέσετε ξανά το Βοηθό εγκατάστασης στο OS X χωρίς την επανεγκατάσταση του συστήματος

Πώς μπορεί να τρέξει και πάλι στο OS X Βοηθό εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε ξανά το σύστημα χωρίς

Σχετικά με τον Συγγραφέα

λαθραία

Αφήστε ένα σχόλιο