Πώς να διαγράψετε τα δεδομένα συγχρονίζονται στα Windows 8.1 Cloud

Με την έναρξη παράθυρα 8, Microsoft παρουσιάζει την ικανότητα σύστημα να συγχρονισμό προσωπικές ρυθμίσεις χρήστες (θέματα si υπόβαθρα για οθόνη Έναρξης, Desktop si κλείδωμα οθόνης, αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης, γλώσσες Διαλέξτε το αγαπημένο σας σύστημα ιστορία de σε απευθείας σύνδεση πλοήγησης si Αγαπημένες ιστοσελίδες ή Ρυθμίσεις για τις αιτήσεις) Μεταξύ Υπολογιστές που χρησιμοποιούνται από SkyDrive. Αν και αυτό χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, όπως όταν οι χρήστες κατέχουν περισσότερο υπολογιστές και θέλετε να συγχρονίσετε ρυθμίσεις του συστήματος μεταξύ τους ή δεν θέλουν να χάσουν αυτές τις ρυθμίσεις μετά Επαναφορά PC, Υπάρχουν περιπτώσεις όπου συγχρονισμό προσωπικές ρυθμίσεις μπορεί να είναι ταλαιπωρία (για παράδειγμα, όταν το θέλετε επαναφορά αυτούς, αλλά αμέσως μετά τη σύνδεση με λογαριασμό MicrosoftΟι ρυθμίσεις συγχρονιστεί προηγουμένως το σύννεφο συγχρονίζονται με τον υπολογιστή σας και πάλι).

Ευτυχώς, για τέτοιες περιπτώσεις, Microsoft ρυθμίσετε την πρόσβαση των χρηστών σε ένα δικτυακός τόπος μέσω του οποίου θα μπορεί να διαγράψει τα συστήματα σύννεφο προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.

Πώς μπορώ να διαγράψω τις προσωπικές μου ρυθμίσεις στο cloud στα Windows 8.1;

Αν θέλετε και αφαιρέσει τα προσωπικά ρυθμίσεις του συστήματος Το λειτουργικό σας παράθυρα 8.1 από SkyDrive, Επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα:

http://skydrive.live.com/win8personalsettingsprivacy

Θα πρέπει να χαιρετιστεί από ένα οδηγίες στην οθόνη για το τι πρέπει να κάνετε πριν από τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων στο cloud, και το κουμπί ΑΦΑΙΡΕΣΗ θα διαγράψει τα δεδομένα.

delete-ρυθμίσεις-από-SkyDrive

Πριν πατήσετε το κουμπί ΑΦΑΙΡΕΣΗ, Να είστε βέβαιος να Απενεργοποίηση συγχρονισμού με το SkyDrive Όλοι οι υπολογιστές παράθυρα 8 si παράθυρα 8.1 συνδέονται προς Λογαριασμό Microsoft σας (Με τον τρόπο αυτό, οι ρυθμίσεις του συστήματος δεν θα συγχρονιστούν μετά τη διαγραφή του νέφους). Για να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες (που υπάρχουν στην σελίδα όπου μπορείτε να διαγράψετε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις σας στο σύννεφο)

  • Ανοίξτε το μενού Γούρια, Κάντε κλικ στο ρυθμίσεις τότε Αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή
  • επιλέξτε SkyDrive, Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις συγχρονισμούΣτη συνέχεια, απενεργοποιήστε την επιλογή Συγχρονίστε τις ρυθμίσεις σας σε αυτόν τον υπολογιστή

8.1-windows-sync-ρυθμίσεις-SkyDrive

  • Επαναλάβετε τα βήματα και άλλων υπολογιστές συνδεδεμένο με Microsoft σας

Αν Επί σε έναν ή περισσότερους υπολογιστές που συνδέονται με το Microsoft σας και Η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας al ρυθμίσεις του συστήματοςΘα είναι και να διαγράψετε τα αντίγραφα ασφαλείας επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα (Συσκευή σελίδα ρυθμίσεων):

https://skydrive.live.com/Options/DeviceBackups

να Διαγραφή αντιγράφων ασφαλείας έχουν θέσει, Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγράφω βρίσκονται δίπλα σε κάθε αντίγραφο ασφαλείας που αναφέρεται στη σελίδα.

Διαγραφή-backed-up ρυθμίσεις

Σημείωση: Ισχύει για τα Windows 8.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ STEALTH - Πώς να διαγράψετε τα προσωπικά συγχρονίζονται από το σύννεφο στο Windows 8.1

Πώς να διαγράψετε τα δεδομένα συγχρονίζονται στα Windows 8.1 Cloud

Σχετικά με τον Συγγραφέα

λαθραία

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει το spam. Μάθετε πώς επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.