Πώς να απενεργοποιήσετε τις πληροφορίες τοποθεσίας από φωτογραφίες που ελήφθησαν με το iPhone

οι περισσότεροι χρήστες iPhoneΌταν Ρυθμίστε τη συσκευή πρώτη χρήση, ενεργοποίηση και Τοποθεσία Υπηρεσίας για φωτογραφική μηχανή App. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που κάνετε μια φωτογραφία cu προεπιλεγμένη εφαρμογή για Φωτογραφική μηχανήΘα καταγράψει πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία Σας (GPS EXIF ​​ημερομηνία), Όπως το γεωγραφικό μήκος, επάνω si υψόμετρο (Πληροφορίες ότι οι τρίτοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μάθετε ακριβώς τοποθεσία όπου λήφθηκε η φωτογραφία).

location-Πληροφορίες

Αν δεν θέλετε πληροφορίες για τη θέση είναι διαθέσιμο στις φωτογραφίες που τραβάτε με iPhone παρέχονται, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να off ένταξή τους σε αυτές τις φωτογραφίες.

Πώς να απενεργοποιήσετε Υπηρεσίες τοποθεσίας για App κάμερα για το iPhone;

  • ανοιχτό ρυθμίσειςΣτη συνέχεια, επιλέξτε Ησυχία μενού

iPhone προστασία της ιδιωτικής ζωής

  • δίνουν πάτημα για Τοποθεσία ΥπηρεσίεςΣτη συνέχεια, προσδιορίζονται Φωτογραφική μηχανή των εφαρμογών που χρησιμοποιούν listatea πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία
  • έλξη ολισθητής επόμενος Φωτογραφική μηχανή από δεξιά προς αριστερά (αυτό θα πρέπει να γίνει γκρί σε πράσινο) για την απενεργοποιήσετε την ενσωμάτωση των πληροφοριών εντοπισμού θέσης σε φωτογραφίες έκανε την εν λόγω αίτηση

location-υπηρεσίες

Και είναι έτοιμη. Από τώρα και στο εξής, με εικόνες φωτογραφική μηχανή App από iPhone δεν έχετε πλέον περιέχει πληροφορίες σχετικά με το πού έγιναν.

Σημείωση: Αυτό το σεμινάριο ισχύει μόνο για την προεπιλεγμένη εφαρμογή για το iPhone κάμερα της συσκευής (όχι για εφαρμογές τρίτων κατεβάσει από το App Store σας).

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ STEALTH - Πώς να απενεργοποιήσετε Πληροφορίες τοποθεσίας από το iPhone σας φωτογραφίες

Πώς να απενεργοποιήσετε τις πληροφορίες τοποθεσίας από φωτογραφίες που ελήφθησαν με το iPhone

Σχετικά με τον Συγγραφέα

λαθραία

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει το spam. Μάθετε πώς επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.